Sök på sidan

Kontakt: 0278-13010     Email: info@trosgnistan.se

Information gällande Smålandskonferensen 2020

Trosgnistans styrelse har beslutat att ställa in årets Smålandskonferens. Under rådande omständigheter kan vi inte planera för en konferens. Ingen ”minikonferens” kommer därmed heller att hållas. Vi hoppas ni har möjlighet att se oss på vår live sändning 5 juli samt våra live sändningar på kanal 10, en fredag kväll i månaden. För tid och info se vår Facebooksida.

Göran Duveskog ordf.
Trosgnistans missionsstyrelse 4/6-2020

Webbevent i juli

Viktigt meddelande angående Trosgnistans årsmöte den 9 maj.


P.g.a. den pågående corona pandemin så har vi beslutat att flytta årsmötet till den 13 juni kl 15.00 på Betelkyrkan i Runemo. Efter årsmötet så kommer det att bjudas på smörgåstårta. Om restriktionerna fortsätter så kommer endast 50 personer att kunna deltaga i kyrkan där det finns gott om plats så att vi kan hålla distansen. Vi kommer dock att sända årsmötet live och det kommer då också finnas möjligheter att delta med inlägg direkt i mötet om man är medlem. Vi kommer att skicka kod för inloggning till medlemmar som önskar deltaga i årsmötet. Hör av er via mail eller telefon. henrik@trosgnistan.se eller telefon 0278-13010.

Göran Duveskog

Skattereduktion på gåvor

Du kan få upp till 1500kr/år skatteavdrag för din gåva till Trosgnistan
  • Gåvor för minst 2000kr/år
  • Varje gåva måste vara minst 200kr
  • Gåvan ska gå till sociala projekt.

Nyheter via Facebook


Kjell Halvorsen fick lämna detta jordeliv på morgonen d. 22 december, efter en tids sjukdom. Saknaden är enorm, och det är nu en önskan från hans fina familj med hustrun Anne och barnen att istället för blommor så kan man ge en gåva till Trosgnistans räddningscenter för flickor i Nepal. En minnesfond upprättas till minne av denna Gudsman och Herrens tjänare. Kjell har på ett osjälviskt sätt stått som ledare för Trosgnistans arbete i mer än 20 år. Han har med sin person, sin utrustning, sina talanger varit en oerhörd resurs i arbetet. Hans sista missionsresa gick till Nepal och Indien.

Begravningen kommer att hållas i Bönes kirke i Bergen onsdagen  d. 9 januari kl 12.

När hans arbetsdag nu är avslutad så kommer hans minne att leva vidare bl a  genom detta räddningscenter i Nepal, som Kjell var med och invigde för en tid sedan. Dessa flickor skulle inte haft stora chanser i livet utan detta center. Flera var i riskzonen för att hamna i trafficking. Du som nu vill ge en gåva till Kjell Halvorsens minne, är välkommen att ge via swish eller bg (samma nr) 9007378. Märk gåvan ”Kjells minne”.

Bor du i Norge kan du istället ge via Norska vipps, Trosgnisten Misjon # 518379 och ange Kjells minne. www.trosgnisten.no

(OBS! Centret i Nepal byggs i samarbete mellan Trosgnistans och Arkens mission)
Adresser

Postadress
Box 1112
821 13 Bollnäs

Besöksadress
Edelsbergsvägen 5
821 34 Bollnäs

Kontakt

Telefon
0278-13010

E-post
info@trosgnistan.se

Gåvor

Swish
900 7378

BankGiro
900 - 7378

PlusGiro
90 07 37 - 8