Sök på sidan

Kontakt: 0278-13010     Email: info@trosgnistan.se

Skattereduktion på gåvor

Du kan få upp till 1500kr/år skatteavdrag för din gåva till Trosgnistan
  • Gåvor för minst 2000kr/år
  • Varje gåva måste vara minst 200kr
  • Gåvan ska gå till sociala projekt.

Information gällande Smålandskonferensen 2020

På grund av Corona-pandemin och den osäkerhet som finns just nu gällande riktlinjer från myndigheterna inför sommaren, har vi beslutat att lägga om Smålandskonferensen.

Den 5 - 12 juli gäller inte längre för Smålandskonferensen.

Vår styrelse har beslutat att flytta konferensen till 6 - 9 augusti. Det blir en kortare och mer lätthanterligt arrangemang, men som vanligt hålls konferensen i kyrkan, och man kan komma med husvagnar etc. Vi tror att detta ska kunna genomföras och planerar för fullt med detta.

Vi utgår från att under maj månad ger myndigheterna information om de restriktioner som ska gälla för sommaren. Skulle det inte vara möjligt att hålla konferensen i augusti, finns även en reservation på Ralingsåsgården, den 3 - 6 september. Vi följer de restriktioner som myndigheterna ger och uppdaterar här på vår hemsida.

Vi hoppas att ni ska kunna delta i vår konferens även i år, även om den hålls på annat datum. Vi önskar er alla Guds beskydd och hans rika välsignelse.

Göran Duveskog ordf.
Trosgnistans missionsstyrelse 21/4-2020

Viktigt meddelande angående Trosgnistans årsmöte den 9 maj.


P.g.a. den pågående corona pandemin så har vi beslutat att flytta årsmötet till den 13 juni kl 15.00 på Betelkyrkan i Runemo. Efter årsmötet så kommer det att bjudas på smörgåstårta. Om restriktionerna fortsätter så kommer endast 50 personer att kunna deltaga i kyrkan där det finns gott om plats så att vi kan hålla distansen. Vi kommer dock att sända årsmötet live och det kommer då också finnas möjligheter att delta med inlägg direkt i mötet om man är medlem. Vi kommer att skicka kod för inloggning till medlemmar som önskar deltaga i årsmötet. Hör av er via mail eller telefon. henrik@trosgnistan.se eller telefon 0278-13010.

Göran Duveskog

Nyheter via Facebook

Trosgnistans styrelse och personal önskar alla givare en God Jul & ett Gott Nytt År!

Personalen fr v. ovan Jeanett, Tord, Henrik, Veronika, Curt, Göran och David

Kontoret är stängt över jul och nyår och öppnar den 7 januari.

Vi vill också säga ett jättetack för allt stöd i förbön och offer under 2019. Detta omfattande arbete gör vi tillsammans. 2019 har varit ett välsignat år i missionen på många sätt.

Tusentals barn har fått hjälp. Ca. 200.000 barn går på missionens skolor. Över 3000 infödda missionärer och pastorer predikar evangelium runt om i vår värld. När vi gör det möjliga så gör Gud det omöjliga.

Nu går vi in i julhelgen. Våra tankar går till det enkla stallet i Betlehem. Jag har varit där många gånger. Nu reser sig världens äldsta kyrka över detta stall och kyrkklockorna kommer att ringa och påminna oss om detta storslagna. ”En frälsare har blivit född”. Vårt uppdrag är att sprida frälsarens budskap i dödsskuggans land.
Hälsningar   / Göran Duveskog

Adresser

Postadress
Box 1112
821 13 Bollnäs

Besöksadress
Edelsbergsvägen 5
821 34 Bollnäs

Kontakt

Telefon
0278-13010

E-post
info@trosgnistan.se

Gåvor

Swish
900 7378

BankGiro
900 - 7378

PlusGiro
90 07 37 - 8